re:lief - trivsels- og stresscoaching

Trivsels- og stresscoaching

re:lief trivsels- og stresscoaching henvender sig til to målgrupper:

  1. Dig, der gerne vil arbejde udviklende med dig selv og søger at skabe en endnu bedre balance i din trivsel
  2. Dig, der oplever ubalance i din mentale trivsel og måske endda har symptomer på belastning eller stress

Fokus i re:lief trivsels- og stresscoaching er grundlæggende at etablere en bedre balance i dit mentale helbred og ift. de udfordringer, som du løbende skal håndtere. 

Med et målrettet coachingforløb får du muligheden for at prioritere din egen trivsel og arbejde med, hvad der er den rette balance for dig.

Har ubalancen ramt dig i form af stress- eller belastningssymptomer er du i trygge hænder, da jeg med min baggrund som erhvervspsykolog også har værktøjskassen fyldt med de rette redskaber for at gribe dig og sætte gode rammer for at understøtte, at du genfinder dit fodfæste og din balance.

Der kan være mange grunde til at ønske at arbejde dedikeret med sin mentale trivsel. Jeg sammenligner det typisk med vores fysiske helbred.

De fleste af os ville meget naturligt tage hånd om eventuelle fysiske skavanker eller ømheder. Vi vil forsøge at sikre, at vi har en krop i fysisk balance. På samme måde gælder det for dit mentale helbred.

Nogle gange kalder vores mentale helbred og trivsel på, at vi tager hånd om eventuelle udfordringer eller ubalancer. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Det er netop formålet med re:lief trivsels- og stresscoaching. Og som navnet antyder, så giver det en lettelse at tage vare på sig selv og sin trivsel.

De fleste oplever lettelse allerede, når de rækker ud og står ved behovet for at tage sit mentale helbred og trivsel seriøst.

Hvad er rammerne for trivsels- og stresscoaching?

Uanset om du har brug for trivselscoaching eller stresscoaching, så tager forløbet afsæt i din konkrete situation og dine behov.

Med et støttende og struktureret coachingforløb hjælper jeg dig godt fra start og guider dig undervejs. Jeg sætter rammerne og sikrer et passende tempo for vores sessioner. 

Mit fokus er at støtte dig og vise dig de værktøjer, som du har brug for. På den måde kan du bevæge dig fra tanker, tvivl og ubalance til handling, trivsel og balance.

Hvor lang tid tager det at komme (tilbage) i trivsel? Det afhænger af din situation og niveauet af eventuelle mistrivsels- og stresssymptomer. 

En vejledende varighed er mellem 6-12 uger. I starten af forløbet vil vi typisk mødes ugentligt for at sikre en god støtte i forbindelse med opstarten. Herefter sættes frekvensen ned i takt med, at du genfinder fodfæste og trivsel.

Before the sessions, I struggled with low self-esteem, but Majas different perspectives and small exercises helped me realize that my voice has just as much right to be heard as anyone else's.
Kenneth B.
Senior Developer

Kontakt

Services

Information